Redema Uppdrag

Här visas ett urval av våra uppdrag!
Redema Uppdrag Pressateljen

Pressateljen - Hemsida, Sociala medier & Digital annonsering

Kund: Pressateljen i Östersund
2019-05-01

Pressateljen erbjuder professionell service inom det mesta inom städ, fönsterputs och möbel/golv-tvätt. Både för företag och privatpersoner.

Redema Uppdrag Idrottens Ledarbank

Idrottens Ledarbank - Mötesplats med annonsering, forum och kontaktfunktioner

Kund: Idrottens Ledarbank - Jämtland-Härjedalen Idrottsförbund
2019-03-03

Redema har hjälpt Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund med att skapa en digital platform/mötesplats för att uppfylla deras syfte - att göra det enklare för både ungdomarna och idrottsföreningarna att nå varandra. En förhoppning är att idrottsföreningarna ska ta tillvara på ungdomarna och deras engagemang och ge dem möjligheten att utvecklas och känna sig uppskattad och behövd i deras verksamhet. Målgruppen för projektet är ungdomar i åldern 15-25 år, personer äldre än 25 år med funktionsnedsättning och ungdomar med utomnordisk bakgrund.

Kvarnå Uppdrag Redema

Kvarnå Hantverksvinäger - Företagsprofilering + Hemsida

Kund: Kvarnå Hantverksvinäger
2018-12-05

Vi på Redema har haft det stora nöjet och förmånen att producera logotyp, grafisk form och hemsida till Kvarnå Hantverksvinäger. Hantverksvinägern och övrigt sortiment från Kvarnå kan du se på kvarnahantverksvinager.se. Du kan även köpa det genom oss på Redema.

Gräftåvallen Hemsida

Gräftåvallen - Hemsida

Kund: Gräftåvallen
2018-10-22

Fjällgården Gräftåvallen är en pärla i de jämtländska fjällen. Vi har gjort deras nya webb!

Business Region Mid Sweden

Businessregionmidsweden.se - Ny hemsida

Kund: Business Region Mid Sweden
2018-07-11

Det är enkelt att investera och etablera i region Jämtland Härjedalen. Business Regions Mid Sweden stödjer dig i etableringsprocessen med deras breda kontaktnät, tjänster och arenor.

Ytterocke production ab

Ytterockeproduction.se - Ny hemsida

Kund: Ytterocke Production AB
2018-07-03

Återförsäljare av fyrhjulingar och skotrar i Mattmar, Jämtlands Län, Sweden. Även auktoriserad Polaris-Servicecenter!

Tandsbyns Snickeri

Tandsbynssnickeri.se - Ny hemsida

Kund: Tandsbyns Snickeri AB
2018-05-14

På Tandsbyns Snickeri finns kompetensen för att specialtillverka det mesta enligt kundens önskemål. De är även återförsäljare åt Svenska Fönster SP och Traryd men även från andra leverantörer i Sverige.

Alfa Reklam

ALFAREKLAM.se - Ny hemsida

Kund: Alfa Reklam
2018-05-04

Alfa Reklam gör ert fordon eller skylt mer personlig med dekortryck som täcker stora ytor och liknar djuplackering, till en bråkdel av priset. Det material vi använder klarar hårda påfrestningar i utomhusmiljöer. De dekortrycker på olika material med allt ifrån plast till plåt.

Redema har gjort en grafisk redesign på deras hemsida.

HC RIPAN

Hcripan.se - Ny hemsida

Kund: Hälsocentralen Ripan - Medinord Hälsa AB
2018-04-26

HC Ripan är ett komplement till den offentliga vården och ingår i Hälsovalet / Jämtland Härjedalen.

Dadosens - Redema Case

Dadosens.se (Webbshop)

Kund: Börlind Group
2017-12-05

DADO-cosmed grundades 1987, som en del av Börlind Group, och har nu över 160 personer anställda och har uppnått ett internationellt erkännande.

Annemarie Lindner, en pionjär inom området naturlig kosmetik med sitt märke Annemarie Börlind – Natural Beauty, grundade DADO-cosmed efter att ha mött ett ökande antal människor med extremt känslig problemhy. De var allergiska mot dofter, konserveringsmedel och örtextrakt eller hade atopisk dermatit, psoriasis och olika typer av acne.

Vid den här tidpunkten var dermakosmetik baserad på naturen i princip inte tillgänglig. De flesta behandlingsformer var (och i många fall fortfarande är) baserade på mineraloljor och innehöll doftämnen, färgämnen och konserveringsmedel. Tillsammans med laboratoriepersonal från DADO-cosmed och med hjälp av konsultation från dermatologer så skapades en kombination av det bästa från naturens skafferi utifrån kraven som ställs på den som har en extremt känslig problemhy.

Vi byggde om Dadosens ehandel och gav den bättre struktur och trevligare design.

Redema Case Kedjan

Kedjanab.se

Kund: Kedjan AB
2017-11-30

Redema fick uppdraget att producera Kedjans nya webbplats, ett uppdrag som innefattade både formgivning och programmering. Den nya webbplatsen har ett nytt upplägg som gör det enklare för kunden att hitta rätt produkter.

Torsta

Torsta.se - Ny hemsida

Kund: Torsta AB
2017-11-01

Redema har stått för design och programmering av nya torsta.se, där vi bland annat lyfter fram deras mycket uppskattade Gårdsrestaurang.

Kolla in veckans lunchmeny.

Indian motorcycles webb Redema

Indian Motorcycles

Kund: Polaris (Sverige & Norge)
2017-11-30

Indian har troligtvis de coolaste hojarna på marknaden. Moderna maskiner men med lång historia. Vi är stolta att vara en del av deras marknadsföring och producerar hemsidorna för svenska och norska marknaden. Arbetet med hemsidorna är ett samarbete med vår franska partner Studio LGI och tillsammans sköter vi all webb för Indian i Europa. Vårt arbete med Indian hänger i sin tur ihop med Polaris som är ägare av Indian Motorcycles.

Ski Region Mid Scandinavia

Ski Region Mid Scandinavia

Kund: Östersunds Kommun
2017-05-08

Ski Region Mid Scandinavia är ett samarbete över gränserna med mål att utveckla en skidregion i världsklass till något ännu bättre. Den starka traditionen för skidåkning som finns i området ska utvecklas till förmån för träningsturism, näringsliv och en sund livsstil.

Vi har producerat den grafiska profilen, webbsidan, profilmaterial m.m.

Polaris ORV webb Redema

Polaris ORV 2018

Kund: Polaris (Sverige & Norge)
2017-11-30

Polaris är marknadsledare inom ORV i Skandinavien. ORV står för Off Road Vehicles och innefattar Polaris sortiment av Sportsman, RANGER, RZR och ACE. Vi levererar i första hand Polaris hemsidor för Sverige och Norge. Arbetet med hemsidorna är ett samarbete med vår franska partner Studio LGI och tillsammans sköter vi all webb för Polaris dotterbolag i Europa. Redemas arbete med Polaris grundar sig i en långvarig relation och ett stort intresse för Polaris produkter.

Polaris snöskoter 2018 webb

Polaris snöskoter 2018

Kund: Polaris (Sverige & Norge)
2017-11-30

Polaris kommande skoterprogram lanserades som vanligt under vårvintern och även hemsidorna för modellprogram 2018 producerades av oss. Vi har jobbat med Polaris sedan 2004 och producerat webb för skoter i Sverige och Norge nästan lika länge. Arbetet med hemsidorna är numer ett samarbete med vår franska partner Studio LGI. De bygger system och tillsammans anpassar vi sidorna för Polaris dotterbolag i Europa.

Schalins Ringar

Kund: Schalins Ringar
2016-05-10

Schalins Ringar använder sin hemsida både som skyltfönster och för att fånga och analysera digitala kampanjer. Förutom digital marknadsföring förser vi dessutom Schalins Ringar med butiksmaterial.

“Schalins Ringar har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utveckla oss, samt kunniga och hängivna medarbetare har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare. Företagets affärsidé har blivit framgångsrik, att förena traditionellt hantverk med modern teknik. Tillsammans har vi lyckats uppfylla de krav våra återförsäljare har ställt vad gäller pris, kvalitét och leveranskapacitet.”

Vår relation med Schalins Ringar sträcker sig långt tillbaka och vi är stolta över att få vara delaktiga i detta välskötta företags utveckling. Redema levererar strategi, design och teknik för all digital marknadsföring. Vi ser till att hemsida och sociala kanaler ger synergieffekter på marknadsföringen och redovisar detta för Schalins Ringar med regelbundna möten. Förutom marknadsföringen mot slutkund så levererar vi även butiksmaterial till Schalins Ringars återförsäljare i Sverige. Vi har också byggt en återförsäljarportal med ett mediearkiv där Schalins Ringar själva kommunicerar med sina 600 återförsäljare samt förser dem med material såsom högupplösta produktbilder och aktuella kampanjer.

Schalins Ringar är ett av de nytänkande företagen som gärna flyttar marknadsföringen från “gammelmedia” till digital media. Ett exempel är att strax före jul 2015 fick Redema uppdraget att öka antalet likes på Schalins Facebooksida. Genom ett antal smarta Facebookkampanjer hade vi på första kvartalet 2016, jämfört med hela föregående år, tredubblat antalet likes.