Schalins Ringar

Kund: Schalins Ringar

Schalins Ringar använder sin hemsida både som skyltfönster och för att fånga och analysera digitala kampanjer. Förutom digital marknadsföring förser vi dessutom Schalins Ringar med butiksmaterial.

”Schalins Ringar har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utveckla oss, samt kunniga och hängivna medarbetare har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare. Företagets affärsidé har blivit framgångsrik, att förena traditionellt hantverk med modern teknik. Tillsammans har vi lyckats uppfylla de krav våra återförsäljare har ställt vad gäller pris, kvalitét och leveranskapacitet.”

Vår relation med Schalins Ringar sträcker sig långt tillbaka och vi är stolta över att få vara delaktiga i detta välskötta företags utveckling. Redema levererar strategi, design och teknik för all digital marknadsföring. Vi ser till att hemsida och sociala kanaler ger synergieffekter på marknadsföringen och redovisar detta för Schalins Ringar med regelbundna möten. Förutom marknadsföringen mot slutkund så levererar vi även butiksmaterial till Schalins Ringars återförsäljare i Sverige. Vi har också byggt en återförsäljarportal med ett mediearkiv där Schalins Ringar själva kommunicerar med sina 600 återförsäljare samt förser dem med material såsom högupplösta produktbilder och aktuella kampanjer.

Schalins Ringar är ett av de nytänkande företagen som gärna flyttar marknadsföringen från ”gammelmedia” till digital media. Ett exempel är att strax före jul 2015 fick Redema uppdraget att öka antalet likes på Schalins Facebooksida. Genom ett antal smarta Facebookkampanjer hade vi på första kvartalet 2016, jämfört med hela föregående år, tredubblat antalet likes.