Företagsprofilering

Vi skapar upplevelser med profilprodukter

Detta får du hos oss

Vi finns här för dig och ditt företag och vill skapa de bästa förutsättningarna för er marknadsföring. Service, kvalité och ett personligt bemötande är viktigt för oss. Titta in på en kopp kaffe så vi kan prata mer...

Kommunikation

Genom att kommunicera vem du representerar på ett tydligt sätt så förstärker du varumärket. Skapa en upplevelse och en känsla av tillit och förväntan med hjälp av profilprodukter. Vi hjälper dig att hitta det som passar allra bäst för just det specifika tillfället.

Vi älskar nya idéer

Vi ligger gärna steget före och har bra koll på det senaste inom företagsprofilering. Det vi älskar mest med vårt jobb är att få vara kreativa och hitta en lösning som passar våra kunder.

När man behöver den som mest har man ofta ingen. Låt inte det hända dig och dina kunder. Vi har isskrapan för dig!

Isskrapor

ERNST sortiment av företagsgåvor ger dig möjlighet att göra alla nöjda. Vi vet av
erfarenhet att ERNST designprodukter är uppskattade gåvor. Med Ernst gåvokort ger du dessutom dina medarbetare möjligheten att själva hitta sin favoritgåva.

Med ERNST är det enkelt att sprida glädje

Känn dig säker i mörkret med en led-lampa.

Led lampa

Arbetskläder som gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare. Rätt klädd, trygg och
snygg, inifrån och ut.

Blåkläder

Kläder som är gjorda för att jobba i och passar många olika yrken. De är också perfekta profilplagg när ett företag eller varumärke vill sticka ut i mängden. Det är känsla, kvalitet och funktion.

Texstar

Dressade skjortor där inget lämnats åt slumpen, där kvalitet, sömnad och passform är av högsta klass och detaljerna gör även de mest klassiska modellerna till små underverk av modernitet och trend.

J Harvest & Frost

Arrow
Arrow
Slider

Vi samarbetar med en mängd olika leverantörer, besök vår webbshop!

Kontakta oss

Har du frågor kring företagsprofilering så tveka inte att kontakta oss. Vi vill att din företagsprofilering ska vara en del i er marknadsföring och tar gärna fram en profil som passar just er.

Lisa Thorssell

Projektledare/Företagsprofilering

+46 63 57 40 63

lisa.thorssell@redema.se

Janni Arnqvist

Projektledare/Företagsprofilering

+46 63 57 40 69

janni.arnqvist@redema.se